Dansk kunstmaler martin herodt

Martin Herodt er en moderne abstrakt dansk kunstmaler. Hans kunst er “made by hand” fremstillet på lærred i en speciel form for 3D teknik. 

De unikke værker indeholder et utal af farvekombinationer og avancerede detaljer og originalmalerierne er opbygget med skygger og en “lag på lag” teknik, som forandrer og sætter motivet i konstant bevægelse. 

Værkerne fremstilles med hjemmelavet kunstværktøj, nøje udvalgte og blandede farver som sammen med Martins sans og erfaring indenfor design, skaber den helt perfekte komposition i motiverne.

Martin abejder med en flydende kreativitet, som skaber autentisk design, der bliver vakt til live på en ny og powerful måde. Inspirationen stammer fra mange års rejseoplevelser, lokale kulturer, uddannelse og arbejde. Ideerne opstår gennem de billeder han tager med sin Iphone, skitser, tegninger samt screenshots som samles i en en mappe i Clouden, som til sammen starter et nyt værk.

Der sælges malerier, lærredstryk og kunstprint i et begrænset antal, alt i høj kvalitet.

Ved bestillinger af limited edition anvendes kun de bedste materialer. Italiensk bomuldslærred og kvalitetsrammer i nordisk fyrretræ.

Ønsker du noget helt unikt og nyt kunst fra mig kan du altid kontakte martin@herodt.com

Galleri i City2 - cdo, art street

Netop nu har du muligheden for at opleve min unika kunst i galleriet. “City2 - CDO - Art street” 

Oplev mine unikke motiver med egne håndlavede rammer i både nordisk egetræ og fyrretræ.

Martin Herodt Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og bliv opdateret om nye projekter, udstillinger og konkurencer.